Monday, November 18, 2013

Jualan Cinta Kerana Allah ;)

Assalamualaikum.

Yes, aku tawu. dah lama tak update.
Tiba-tiba je nak update Pre-loved sales ala2 Irene Nadia Marcello kan. puihh sgt. huhu.
Sebenarnya, ada lah beberapa tudung yang aku teramat sayang tapi, rasa dah tak berapa matching dengan aku dan, mungkin sesuai untuk orang lain. buat apa simpan kan. baik jual murah-murah!
so, kat sini aku nak kasi heboh kat korang selendang & bawal yang berharga cuma dari RM 8 - RM20 je. tak nak jual lebih2. bukan untuk gain profit pon. just hopefully dapat gain profit dekat akhirat insyaallah. ameen. ade yg minat? email laju-laju dekat nanie.ishak@gmail.com

Postage, RM6. cam biasa :)


Wide Shawl. Cotton. RM12. Code: S1
Good condition :) 

 Tok Job's shawl. Sari Shawl. Senang gila bentuk.
Belum Pakai. Try2 je. hehe
RM10. Code: S2


TudungPeople. Shawl Safiyyah XL. Super besar. 
RM20. Code: S3


Just nice untuk si muslimah yang anggun :)


 Shawl from RinaSalleh. Extra Panjang. Cotton. 
RM12. Code: S4


CalaQisya. Maggi shawl in Turqoise. Baru pakai sekali. 
RM20. Code: S5


Cotton Bawal. RM8 
Code: B1

 Cotton Bawal. RM8.
Code: B2


Cotton Bawal. RM8. 
Code: B3


senang bentuk tau. tapi, warna pink iolls tak jual. mihmih


Berminat. Email je okey. ukhwahfillah abadan abada :)