Thursday, June 16, 2011

how can u style your hijab ? how ? how ?

assalamualaikum .. 
 
hello readers :) 
how can u style your hijab ? how ? how ? i also don't know . naaa~

okey , nak style kan korang punya shawl ade banyak care . n , kalau search kat youtube ade mcm mcm style yg ade . nanti kelua lah macam2 . kalau tengok banyak2 , korang boley pening yaw . so , tengok sikit2 je okey . 

btw , ade sahabat aku yg tanye . she said " ouh ! comel nya that girl ! how can she wear it like that ? " okeyy , aku pon tengok saje die . and , said . " bole lah .." hahah , xrespond terlalu obvious . and , tak tahu nak jwb ape sbb aku xpakai mcm tu . aku just pakai tudung syria aku yg only siap 2minutes tu . gahah . 

then , setelah aku search kat youtube , i find this girl . 1st time tengok , mcm annoying je die ni . tp , lame2 tgok i think she's humorous . and aku suke style dia pakai . tp , xsure lah aku nak pakai ke tak . sbb , nmpk xsesuai dgn aku . so , aku upload utk korang . here you are ! taraaaa ~!! :D 



see , cute kan ? orite , korang try lah pakai mcm ni . sure comel dear :)

take care readers , pakai tudung kerana Allah okey :D
love , NanieIshak 



1 comment:

  1. moksu nie sdikit kreatif laa..i likee

    ReplyDelete

thanks for comment dear :)